Publisert i BoNyttFoto: Yvonne Wilhelmsen

Jeg jobber masse hjemmefra og er helt avhengig av at hjemmekontoret mitt er et fristende, inspirerende sted å være! (Ellers ender jeg bare med laptopen i stua, eller finner på noe helt annet, og det blir det ikke så mye jobb av.) Det er ikke så mye som skal til, faktisk ikke mer enn å gi denne plassen like mye kjærlighet som du gir stua. Et fint bilde å veggen (jeg har valgt den fantastiske regissøren Martin Scorsese), og noen koselige ting du liker å se på – og som gjør at du trives på plassen.
Disse bildene er fra en sak som har vært på trykk i Bonytt. Jeg tok bildene på Balzac i Oslo, de har Gervasoni-møbler som jeg syntes er veldig fotogene, og som jeg masse av selv hjemme. Skrivebordet er et Gervasoni-bord, og den vakre lysekrona er begge fra www.balzac.no Dette, kombinert med den klassiske, røffe Tolix-stolen fra www.corneliashus.no – så blir det en tøff og inspirerende setting. Denne saken har vært på trykk i Bonytt/ Foto Yvonne Wilhelmsen.

Bordlampa heter Caravaggio og er fra www.exponova.no, Scorsese-bildet elsker jeg og endte med å kjøpe selv (www.bolina.no), og det søte skinndyret er fra www.vitra.no

Bokstøtten i messing er helt nydelig! www.millaboutique.no

Foto: Yvonne Wilhelmsen