Publisert i BoNyttFoto: Yvonne Wilhelmsen

Marrakech er interiørparadiset mitt fremfor noen – og hver gang jeg er i byen, MÅ jeg bo i den vakre riaden til den norske arkitekten Knut Hovland. Dette lille, vakre hotellet er en perle, en liten, hemmelig skatt.
Knut har innredet riaden helt fra grunnen av, overalt er det noe vakkert å hvile øyet på i detaljer og objekter. Hvert rom er unikt, et har gamle, antikke skap og dører, et annet har håndmalte skapdører fra gulv til tak. Sengene har fargerike sengetepper, og du har egentlig lyst til å fylle kofferten din med alt sammen. (Flaks at man da er i byen med det fineste interiøret, da!)
Lampa ved spisebordet i spisestua er den vakreste jeg vet om, jeg drømmer om en sånn en, men Knut har kjøpt den vindtage og det finnes bare to av den, den andre har søstera til kongen…
De som jobber her er helt fantastiske! De vet ikke hva godt de kan gjøre for deg som gjest, og hjelper deg med det det måtte være. Bestiller du
en flakse rosevin, kommer de med en brett pyntet med roser og deilige oliven og potetgull og det de måtte ha av snack. Fatima lager den beste maten du får i Marrakech, så sett av tid og bestill i hvert fall en middag eller lunsj her! Er det rart at jeg kommer igjen og igjen?
Jeg har feiret julen her med familie og venner, og da fikk vi magedans og herlig livemusikk til julemiddagen. Ungene trodde de var i et eventyr og vi voksne synes ikke jula hjemme blir den samme igjen …

Bildene har vært på trykk i Bonytt / fotograf Yvonne Wilhelmsen/Styling by me….

Mitt favoritthotell… Ptiti Habibi.

1

Jeg klarer aldri å bestemme meg for hva som er favorittsoverommet mitt, men akkurat nå er det dette, med egen, deilig sofa og stue på terrassen. Rommet er en drøm med så mange fine detaljer!
Alle rom og bad har sin egen stil…

3

6

Her er han; Knut, superarkitekten som har det fineste hotellet jeg vet om!

13

Her er spisestua, den er så utrolig lekker at egentlig vil man jo bare være her…

12

En av stuene… Jeg elsker den vakre veggen Knut har laget på veggen – den er som et utrolig vakkert smykke!

15

19