Her er byleliligheten min – som jeg elsker! Den er akkurat passe liten, som et stort hotellrom, og jeg har alt jeg trenger her. Leiligheten ligger i Gamlebyen i Oslo, og her bor jeg i ukedagene mens jeg jobber. Jeg overtok leiligheten sist sommer, og siden den kun var 36 kvadratmeter, ville jeg gjøre noen grep så den virket luftigere og større enn den er (det er ikke så mye som skal til!)
Alle veggene ble malt med Ashes fra Pure & Original kalkmaling, og med samme fargen overalt, vokste den lille leiligheten noen kvadratmeter. Jeg elsker den fargen! Den er lys og luftig når sola skinner og passe mørk på kvelden med stearinlys og rødvinskos.
Gulvene ble byttet fra ny, stygg, gullakkert eikeparkett, til tregulv som er malt hvite – jeg elsker de hvite tregulvene! De er myke å gå på, og det ser alltid så hvitt og cleant ut her!
Jeg pusset opp på lavbudsjett, så leiligheten er kun innredet med ting venner har gitt bort, jeg har kjøpt på finn, funnet i kontainer, handlet feilvarer, eller jeg har brukt ting jeg har hatt fra før.

Sofaen har jeg byttet med en venninne, den er akkurat passe stor nok, det hvite bordet og puffen er fra Marrakech, og marmorbordet elsker jeg! (Det er forresten en feilvare!) Alt fra www.ladyburk.no

Bordet er akkurat passe stort med plass til seks. Det er veldig smalt og rustikt og har akkurat det sjelfulle jeg liker så godt. Stolene er en blanding av gamle IKEA-stoler hvor jeg har sydd nytt trekk utenpå, og mikset dem med tøffe, stramme Millaboutique stoler i skinn.
Maleriet er malt av Gøril Fuhr.

3

Kjøkkenet er et ekte IKEA-kjøkken, skinnhåndtakene er fra www.bondep.no og de gir det eksklusive inntrykket her. (Super-tips!)
Tips! Vifta er den gamle som var i leiligheten. Utenpå bygget jeg en kasse av MDF-plater, som ble malt i samme farge som veggen – og Voila! Jeg dette ble mye finere enn en kjedelig stålvifte!
Foto på veggen elsker jeg, og det har fulgt meg i mange år. Det er av Benedikte Ugland. www.uglandfoto.com
Poselensjentene er kjøpt på favorittmarkedet mitt i Beijing (jeg savner virkelig Beijing nå, altfor lenge siden sist jeg var der!).

14

15

Jeg synes jeg har så fint soverom!! Dette har den roen jeg alltid leter etter når jeg er rundt omkring på fotoshots…. Vintage-lampen og -stolen er fra www.franskbazar.no – det er en av mine favorittbutikker! Den har så mange særegne ting som kan spisse enhver styling.

19

20

Her er kontoret mitt i by´n – det er virkelig lite! Men jeg jobber godt her, og når jeg mister konsentrasjonen, er det fordi jeg ser på den vakre, rosa kirka utenfor vinduet – eller jeg får øye på naboen som går tur med hunden sin. (Og det er jo så koselig at det er helt greit).

24

Badet mitt ble akkurat som jeg drømte om! Å stille seg i dusjen her en trøtt morgen er alltid deilig, med varmt, deilig, fossende vann – marmor og messing – jeg elsker det!!
Og alt bortsett fra vasker er fra www.fliskompaniet.no. Ole Bjørn som jobber der har hjulpet meg med alt. Nå tør jeg ikke lage et bad lenger uten han…hi hiii Vasken er fra en annen av mine favoritter: www.anouska.no

26