Vært på trykk i Vakre Hjem og Interiør

Hemmeligheten i et vakkert interiør ligger alltid i detaljene, noe mine venner Ola og Ateeka er mestre på!

Ola har vært vennen min i mange år, og for noen år siden ble han også naboen min på Brønnøya. Jeg elsker å komme på kaffebesøk hjem til dem, de er ikke bare et knallkoselig par, de har også så mange inspirerende ideer.
Ola og Ateeka har nemlig virkelig blikk for detaljer og interiør – og liker å ha det koselig med ting de er glad i rundt seg. Overalt er det nydelige vaser, figurer og andre skatter i tablåer, som er kjøpt på reisene deres. Ola har vært masse rundt omkring i Frankrike og handlet på loppis. Den gamle, vakre peisen og badekaret har de kjøpt av venninnen Ingvild Flesland, www.wildwood.no. Dette er med på å gi hjemmet personlighet og en kul stil!
PS! Ateeka er en yoga-mester, du kan lese mer om henne her: http://www.yoga-somatics.com

Ola-1

Ola-2 Ola-27 Ola-24 Ola-8 Ola-7 Ola-10 Ola-4 Ola-5