diy 10

Innred stua på lavbudsjett!

Lag ditt eget bord

diy 15

Lyst tre er tilbake i interiørbilder for fullt, og dette pallebordet er både enkelt å lage – og ser superkult ut!

Jeg digger en røff, rustikk still og valgte materialer deretter. Toppen er av finér, og etter at jeg hadde tatt mål, fikk jeg dem enkelt og greit kappet til på www.maxbo.no. Hjulene er fra www.clasohlson.no

 

 

Stilleben av grønne flasker

diy 11diy 12

Farget glass er veldig hot for tida, og trenger absolutt ikke å koste mye.

Stilleben av farget glass er så vakkert, og jeg har flere hjemme hos meg selv. Det finnes masse lekkert i interiørbutikkene nå, men jeg har funnet mange av mine på loppis og Finn.no.
På dette bordet har jeg laget et stilleben av brukte, grønne flasker, og jeg syntes det blir så fint og ser passe bohemsk og kunstnerisk ut!
Sidebord av bøker

diy 18

 

Dette bordet er vel verdens enkleste å lage – og jeg får masse skryt for mitt.

Jeg er veldig glad i bøker, og liker å ha dem rundt meg. Da er det enkelt for meg å ta tak i dem og bla litt… og det gir meg så mye energi og impulser å se på vakre fotobøker. Her har jeg laget en stabel, og plassert et maleri på toppen, og så har jeg plass til kaffekoppen når jeg trenger det.