Har vært på trykk i KK /Foto Yvonne Wilhelmsen

Med badekar på soverommet!

Isabella Martinsens leilighet er ikke stor, men har alt hun og datteren trenger.

Isabella kjøpte et oppussingsobjekt for noen år siden, og spurte om jeg kunne tenke meg å være interiørarkitekt. Utfordringen var å endre en liten toroms til en treroms.

Løsningen ble å flytte kjøkkenet inn i stua, og vips, hadde vi frigjort plass til et soverom til. Sammen jobbet vi med oppussingen av leiligheten, og resultatet ble akkurat sånn vi ville ha det: rent, luftig og lekkert. Leiligheten er liten, og for å beholde den luftige følelsen måtte vi møblere forsiktig og praktisk: Få store møbler og ikke for mange ting, men allikevel personlig og med en varm, hjemmekoselig følelse.
Veggene er malt i hvite nyanser, med matt maling, gulvene ble malt i en lys gråtone og gjør at rommene kjennes luftige og at takhøyden er forsterket. Badet ble en del av soverommet, originalt, men rålekkert og praktisk når man venner seg til det.

isabella 100

 

isa 101

Isa 105

isa 107

isa 109isa 106