Derfor elsker jeg jobben min!

I dag har jeg jobbet med et kjendis-cover for kk. Bli med bak kulissene!

Det er masse som skal på plass før en fotoshot, og oftest ganske kaotisk i starten. Det er klær, interiør, sminke og enda mer interiør – og selvfølgelig selve kjendisen – som til sammen skal bli et nydelig cover!
Det første jeg gjør når jeg kommer, er å organisere. I dag har jeg med meg mye planter, i tillegg til noe interiør, og jeg må få oversikten, før jeg begynner å plassere tingene. Deretter tar Yvonne, fotografen og jeg prøvebilder og diskuterer litt fram og tilbake, før jeg styler alt ferdig. Hele tiden sjekker vi i kamera om alt er riktig. Ofte er det mange små detaljer som må rettes og endres, det er en pirkete og litt nerdete jobb, som jeg elsker!
Yvonne og jeg jobber ofte sammen og er et superteam! Det er ikke alltid vi er enige, og det liker jeg – at vi diskuterer og jobber til vi begge er fornøyde.
Siden vi skal ta forsidebilde av en kjendis i dag, jobber hår- og makeupartisten samtidig med oss. Sissel Fylling er en av Norges absolutt dyktigste frisører og makeup-artister.!Kjendisen (følg med hvem i kk 16!) kjenner vi godt fra før, så det er en munter, koselig og fin stemning!
Til en styling må jeg alltid ha noe ekstra, sånn i tilfelle. Man vet aldri hva som trengs, og det er bedre med for mye enn for lite.
Jobben som stylist krever at jeg er fleksibel og alltid forberedt.
Dagens location fikk vi låne av Eli og Bård på Grefsen.