image

image

Derfor elsker jeg Antibes!

Gjett om jeg nyter dagene nå, med lange lunsjer og rosévin, herlige loppiskupp – og fantastiske, franske bohem-hjem!

Tidlig, tidlig 1. påskedag dro fotograf Yvonne og jeg til Antibes. Vi skal lage interiørreportasjer hjemme hos noen nordmenn vi kjenner her, og en motesak med Anette Stai, som har designet sin egen kleskolleksjon.
Vi elsker og reise og har det utrolig hyggelig sammen. Vi går på markeder, vindusshopper, går på utstillinger og bare nyter nye impulser, farger, folk og stemninger.
Yvonne og jeg står tidlig opp for å få mest mulig ut av arbeidsdagen, og vi elsker franske, lange lunsjer med rosevin. (Her slutter lunsjen klokken 14.00, derfor så tidlig start på dagen.)
I dag skal vi spise sjømat på Albert 1’r, som er en av våre favorittfiskeresturanter i Antibes. Anbefales virkelig!!

image

image

Og drømmer du om marked og loppiskupp, er supertipset å dra til Nice, der er det et fantastisk loppemarked i gamlebyen hver mandag.
På torsdager og lørdager er det et stort marked midt i Antibes, det er dyrt, men prut, og du kan finne noen herlige skatter, både klær, smykker og interiørting. Vi har gått bananas her mer enn en gang!
Det er slitsomt å reise, mye styr med nye steder og plasser, men vi blir aldri lei. Det gir oss et samhold og nye impulser som gjør at når vi kommer hjem, er vi inspirert og har mange nye planer og ideer i hodet. Gled dere!

image

image