IMG_0509_2
Jeg elsker Marrakech!
IMG_0553_2

Jeg blir aldri lei av byen, menneskene, stemningen, luktene, fargene, soukene, teppene,
glitteren og glamouren – og høflige, vennlige folk. Og så maten da, den deiligste maten jeg vet om!

Marrakech er byen jeg kommer tilbake til gang på gang. Og for noen uker siden var jeg der igjen. Som alltid var Souken (det gamle, FANTASTISKE markedet) som et eventyr. Her kan jeg gå i timevis, og jo lenger inn
og bort jeg kommer – jo mer spennende er det. Du må være godt kjent for å finne alle hemmelighetene – de aller vakreste teppene, veskene, skinnpuffene og kelimputene – og det er jeg, jeg har vært her jevnlig de siste 15 årene

Som stylist er jeg avhengig av å reise, treffe nye folk, se nye ting, få impulser, og det gjør jeg i Marrakech.

Skal jeg gi deg noen tips anbefaler jeg deg å bo på www.ptithabibi.com, som eies av den norske arkitekten Knut – et fantastisk vakkert, lite hotell med sjel og estetikk og den beste maten! Her får du hjelp til alt du trenger i Marrakech, og det kan være greit, mylderet kan være kaotisk og overveldene første gang … Så trenger du påfyll og ønsker deg en eksotisk ferie, anbefaler jeg Marrakech!

IMG_0503

FullSizeRender

IMG_0543_2