Så enkelt og kult kan du innrede stua – nesten uten å bruke penger!

Her har jeg laget en stue med bare loppisfunn, paller fra nærbutikken og et tre
jeg har hentet inn fra hagen. Det eneste jeg har kjøpt nytt, er hjulene til speilbordet og papirlampa.
Sofaen er laget av paller og en gammel madrass, overkastet er en dyne med hvitt lintrekk fra www.hm.com – og så fylte jeg opp med masse puter i ryggen! Det er fint å ha puter i forskjellige størrelser, det gir den deilige loungefølelsen. Bordet er et loppisspeil som jeg har limt på hjul fra www.chlasolsson, speilet har stått ute i skogen en vinter for å få den slitte looken (knalltips!).
Trekassene er mine gamle, men du får kjøpt dem blant annet hos www.franskbazar.no.
Papirlampen er en Flyvende lanterne fra www.venneslanetthandel.no og koster kr 200.
Veggdekoren er trykk jeg har funnet på loppemarked og jeg henger dem ikke på rekke og rad, men lager en liten kolasj – det gir et tøffere og kulere uttrykk.
Og treet det elsker jeg! Jeg satte det bare rett inn i stua mi, men det kan være lurt å ha det i en kjeller så det tørker litt først.
2
3513