Skal du pusse opp kjøkkenet? Tenk en ekstra gang før dere ruller over med malingskosten og hiver ut det gamle, slitne interiøret!

Jeg er en estetiker og elsker alt som er vakkert. Men for meg betyr ikke vakkert nødvendigvis pent og flott, for meg er vakkert sjelfulle ting med patina – og gjerne noen slitte kanter. Som dette kjøkkenet til Camilla i Milla Boutique! Kjøkkenet er faktisk i en gammel låve, og når det faller i hendene på Camilla, som er en mester i å blande stilarter, former og design – blir jo resultatet fantastisk. De originale veggene, taket og gulvet er beholdt, og har bare fått et strøk med matt lakk. Hyllene er svartbeiset, og så har hun snekret seg et bord mellom komfyren og den gamle vasken. Jeg elsker dette kjøkkenet, og kombinasjonene av nytt og lekkert – og slitt og gammelt.
Har vært på trykk i Vakre hjem& Interiør

15
14
16
18
19