Bli med inn til det beste rommet jeg vet om – den hvite stuen min på Brønnøya.

Stuen min på Brønnøya er hvit og sommerlig. Med mange store vinduer, og med litt ekstra takhøyde, føler jeg at det er stort og veldig romslig – selv om stua egentlig er liten.
Jeg er så glad i stuen min, sofaen er en Gervasoni, kjøpt hos www.balzac.no – jeg elsker alt fra Gervasoni og har hele spisestua derifra også – det er så stilrent og kult, synes jeg!
(Og blir den kritthvite sofaen skitten, kan jeg bare hive trekket i vaskemaskinen – og voila – alt er som nytt igjen.)
Jeg har samlet på kunst siden jeg var 18 år,det gir meg en lykke å se på vakre malerier og fotografier! Jeg har bare kjøpt det jeg liker, og fremdeles har jeg det første maleriet hengende framme.
På stueveggen har jeg laget en kollasj, med mange forskjellige bilder jeg liker – og jeg syntes veggen er blitt både levende og kul! For meg blir det litt kjedelig å bare ha ett bildet bak sofaen, og derfor liker jeg å blande og mixe.
IMG_0417
På gulvet har jeg et Beni Ourain-teppe, som jeg kjøpte i Marrakech for 10 år siden, og jeg blir aldri lei! De hvite Saarinen-stolene synes jeg er kule – og praktiske også. Jeg flytter rundt på dem, og når vi har mange middagsgjester, brukes de rundt spisebordet – veldig praktisk når ikke rommet er så stort!
IMG_0418
Fordi det er vår, liker jeg hvite blomster på peisen. Jeg har alltid bare en farge på blomstene mine, enten hvite eller rosa.
IMG_0739
Disse bildene har vært på trykk i Bonytt.