Soverommet mitt på Brønnøya er er min oase, mitt eget deilige, rolige sted…
B17R1980
Noe av det viktigste på soverommet for meg, er deilig og lekkert sengeøy! Mitt er hvitt, det er linsengetøy fra www.hm.com, og det føles så eksklusivt og veldig deilig å sove i. Faktisk føles det litt som å bo på hotell. Siden det er sommer nå, er rommet sommerlig og lyst, om vinteren gjør jeg det litt lunere, med grått sengetøy og varmere farger.
Jeg er veldig glad i rosa, det gjør rommet friskt og lett, samtidig som det får et litt mer sart og eksklusivt preg.
På veggene har jeg samlet på minner fra barna mine og skatter funnet på markedet i Paris. Jeg har hengt opp gamle fotografier og kort, og det er så koselig å se på bildeveggen min og mimre!
Trykket av elefanten med sommerfuglørene er det datteren min Emma som har tegnet, og jeg elsker det!
Nattbordet har jeg kjøpt hos www.Anouska.no – de har sånne sjelfulle ting med patina, og som setter en spiss på det hele. (Våg og være litt gal noen ganger og kjøp noe skikkelig crazy – jeg angrer aldri på de innkjøpene!)
B17R1996
B17R1983