Jeg er gal etter dufter, og har jaktet på den optimale parfymen i «alle år». I Paris fant jeg den aller, aller beste – noensinne!
image3
Jeg var i Paris på interiørmessen for noen år siden, og skulle ut på middag med Hanne og Cathrine fra Bolina. Da Hanne kom inn i lokalet, kjente jeg den mest himmelske parfymeduften. Hun hadde akkurat kjøpt seg en ny parfyme på Le Labo, en liten butikk i Paris! Det var kjærlighet fra første gangen jeg kjente duften – og jeg måtte dra rett til butikken dagen etter. Min ultimate favoritt heter Santal 33, og fremdeles syntes jeg den dufter like nydelig hver morgen. Jeg tror nesten jeg har blitt avhengig av den.
Nå må jeg alltid innom butikken når jeg er i Paris, den er så kul og lekker at jeg aldri blir lei! Parfymene der er ganske dyre, men jeg tror det blir rimeligere i lengden fordi jeg har sluttet å kjøpe mange forskjellige!
Parfymen blir laget i butikkens laboratorie etter at du har valgt ut duften din – og det er virkelig mange fantastiske varianter å velge mellom at jeg alltid må ta meg god tid og lukte på alle – og ender med den samme. Duften er ren og føles veldig naturlig og ekte.

Du kan lese mere på www.lelabofragrances.com/us_en

IMG_3055
kroken.no/wp-content/uploads/2016/06/image3.jpg» alt=»image3″ width=»3024″ height=»4032″ class=»alignnone size-full wp-image-861″ />
FullSizeRender 3
FullSizeRender 2

Du kan lese mere på www.lelabofragrances.com/us_en