Soverommet er kanskje husets viktigste rom for meg, det må være så vakkert at jeg har lyst til å legge meg før – bare for å være der!

Jeg jobber og reiser mye – og for å finne roen må jeg har det fint rundt meg, og da er soverommet kanskje viktigst!
Mitt drømmesoverom må være vakkert og sobert, og ikke bare et sted å sove.
Jeg legger meg gjerne tidlig, tar med meg tekoppen og elsker å se på nettbrett i senga – skravle med venninner på telefonen, høre på musikk og drømme meg bort – eller jobbe litt.
Soverommet mitt er et rolig sted å være, men jeg synes det er viktig å ha fine ting rundt meg, et minimalistisk soverom kan jeg aldri ha, jeg må ha patina, sjel og sterainlys for å trives.
EGE_4599
Sengegavelen er tosidig, den ene siden med speil og dette er baksiden – den er varmere og mere rustikk og jeg liker å variere.
EGE_4609
Få objekter – som jeg er veldig glad i står i vinduskarmen, gullkula fra www.millaboutique.no, Eames fuglen er jo en klassiker fra www.eskeinterior.no og det lille Fikentreet med potte fra www.granit.no har fulgt meg i flere år allerede.
EGE_4677
Det gamle skapet er vintage, og det elsker jeg – det er akkurat passe rocka for meg, blå fargen på Eames stolen er helt nydelig, den er fra www.vitra.no
EGE_4602
Missoni sengetøyet har jeg kjøpt hos www.millaboutique.no og de andre putene på www.eskeinterior.no
EGE_4690
Sengekappa mi i fløyel er så vakker! jeg har brukt et stoff fra Mulberry, www.poesiinterior.no gulvteppet er fra www.franskbazar.no
Har vært på trykk i Bonytt/Fotograf Espen Gees