Det høres kanskje voldsomt ut, men blir så lekkert! Bli med hjem på det splitter nye kjøkkenet mitt, hvor alt er malt i samme, vakre blåfarge!

I høst gikk jeg løs på mitt livs største oppussingsobjekt: Den nye leiligheten min i Oslo! Den var totalt forfallen og nedslitt da jeg så den første gang, men likevel var det kjærlighet ved første blikk! Jeg elsket de store rommene, og de høye takene med vakre stukkatur, jeg så at den kunne bli så vakker. Det var en sånn leilighet jeg alltid hadde drømt om!

fullsizerender

Etter mye jobb, det ER slitsomt og pusse opp og det ER slitsomt å bo midt oppi det. Men nå – nå er det glemt – sola skinner og jeg nyter å bare være her

IMG_0547

Jeg har malt Ikea kjøkkenet med samme farge som veggene – all maling er fra Pure&Original kalkmaling – de har den matte fine effekten jeg liker så godt.
Fargen heter Polar blue.
Og jeg har malt lister, dører, vinduskarmer, Mill panelovnen på veggen og stikkkontaktene – ja, alt er malt i samme farge og med den samme kalkmalingen.
Og de gamle slitte tregulvene ble slipt og så malt med Trestjerners gulvmaling i fargen Tidløs og de er blitt akkurat så vakre som jeg håpet på.

Du kan lese mer om kjøkkenet mitt i Bonytt som er i butikken nå..

IMG_0624