TONE KROKEN

Stylist/Interior Decorator, Antique, Art, Home and Flower loverTone

Så hyggelig at du har lyst til å besøke bloggen min! Her vil jeg gjøre alt jeg kan for å inspirere deg med mine aller beste tips og ideer.

Litt om bakgrunnen min: Jeg jobber som stylist for de største norske magasinene, i tillegg til at jeg styler for tv og tar reklame-oppdrag. Jeg har drømmejobben og føler meg utrolig privilegert og glad som får treffe så mange forskjellige og inspirerende folk – og som får være med på så kreative og interessante jobber.

Jeg bor: I en liten bylelighet i Oslo, og på Brønnøya, en bilfri øy i Oslofjorden. Jeg elsker bylivet og jeg elsker sjøen, freden og roen jeg får på øya mi…

Familie: Jeg har to store barn, Emma og Emil, de er vokst opp med å hjelpe meg med sjauing, bæring, rydding og å være modeller. Heldigvis synes de jobben min er morsom – og hjelper gjerne til.

Stilen min: Jeg elsker alt med sjel og patina, i kombinasjon med et moderne uttrykk! Vakker form og design gjør meg faktisk litt lykkelig (Gervasoni-spisebordet mitt, for eksempel…). Jeg har alltid vært opptatt av kunst, og samlet gjennom mange år. Vakre malerier og fotografier gir meg glede og inspirasjon … Og så er det blomster, da, som gir meg den organiske og ekte følelsen! Jeg er avhengig av en rolig stemning i uttrykket mitt for å skape harmoni og det sjelfulle uttrykket jeg liker så godt!

Elsker DIY: Jeg jobber gjerne på lavbudsjett, eller lager ting selv, med gjenbruk og funn fra loppemarked – god smak har ingen ting med penger å gjøre.

Reiser: Jeg reiser så ofte jeg kan, Marrakech og Beijing er favorittstedene mine! Her møter jeg mennsker som gir inspirasjon og latter, og begge byene har fantastiske markeder, spennende arkitektur og masse sjelfulle ting jeg aldri blir lei av. Jeg blir betatt av kontraster, og koser meg like godt på en lokal bule som på en lekker resturant – det er alltid stemningen jeg går etter. Jeg har alltid 1000 nye tanker i hodet etter en tur…