STRAM DESIGN I DEN GAMLE TØMMERVILLAEN

Ida ned familie bor i hennes barndomshjem som har masse gammel sjarm og sjel. Med moderne møbler og kunst har de skapt en helt nydelig hjem, og ikke minst en kul kombinasjon! Her fra den store, lyse stuen som går i sort og hvitt.

Ida  @idaeinarsdottir jobber i @melkoghonning  – som er Norges ledende nettsted for mote- og bransjenyheter i tillegg til intervjuer og featurejournalistikk fra inn- og utland. Og hjemme vil hun slappe av, kose seg – og ta livet rolig.

Jeg digger Idas kule stil med sin egen lille twist!

Slitte, svarte gulv mot stram design er superlekkert!

Stilleben og deilige farger på bordet ..

 

Ida ♥️

Kontrastene av nytt og brukt  gir hjemmet den fine følelsen.

 

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Relaterte artikler