MIN PARFYME FAVORITT ER FRA LE LABO

“Flyplass-dufter” er ofte kjedelig – jeg syntes de er søte  og for kjemiske for meg.
Trenden for dufter er de ordentlige parfymene – de uten kjemikalier.
Og da jeg var i Paris sist måtte jeg innom Le Labo, – de har de aller beste duftene! Dette er skikkelig håndtverk, hvor de blander duften til deg etter eget ønske. Parfymen deres er dyr, men den varer lenge, og du slipper å gjøre bomkjøp da du får den akkurat som du selv vil.

Le labo er en opplevelse å gå innom – det er så utrolig lekkert innredet og så masse deilig å lukte på at jeg går helt bananas.
Jeg har hatt en Le labo favoritt i mange år Santal 33, men denne gangen ble det en ny favoritt, Mouse de chene,  helt vidunderlig den også! Når dubestiller en parfyme lager de den mens du venter,  så må du vente et par dager til
duften setter seg før du kan bruke den. Navnet ditt settes på flasken, så her får du en helt individuell parfyme!

Le Labo finnes også i parfyme-olje, duftelys, romduft  etc  – se her for mere inspirasjon:

https://www.lelabofragrances.com/landing.html?path=/

Butikken er innredet i en industriell og slitt stil, fin kontrast til de delikate duftene.

Bodylotion, shower gel, parfyme-oljer og såper, her er det masse å velge i!

Butikken i Paris finner du f eks på 7 RueFroissart.

Inne på laben hvor det hele blir til!

Alle duftene fåes også i såper.

Og her er min parfyme,- custom made!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Relaterte artikler

Reklame

HTH – SAMARBEID

Jeg elsker å pusse opp kjøkken! Det er fantastisk gøy, fordi effekten av gode materialvalg og nytenking blir så stor i et så viktig rom.

Les mer