ET DEILIG PARIS HOTELL!

Mitt favoritt-hotell i Paris heter Grand Pigalle –  her er  interiøret dekadent og sobert. Stemningen på hotellet gir meg en følelse av luksus, det er deilig avslappende og med fantastisk god service. Frokostbuffeten er akkurat sånn jeg liker den – fersk juice, deilig sterk kaffe, masse å velge i, og selv om den er sunn må jeg avslutte med en croissant – jeg er jo i Paris! 

Rommene er alle innredet forskjellig og det føles personlig å bo her – det er litt som å være gjest i et veldig lekkert hjem. Og badet mitt er så fint at jeg vil bare vil ha akkurat det samme selv.

Jeg bor midt i Paris – i south Pigalle,- gatene utenfor er fulle av livlige barer og restauranter.

Ellers er det bare å rusle rundt og se på vakre bygninger, spennende butikker, stoppe opp og drikke en deilig espresso og bare nyte den franske følelsen.  Det må ikke alltid skje så mye hele tiden, selv om man er i Paris. Og om kvelden serverer de deilige drinker i baren og det er ofte fullt i restauranten – så husk å bestille bord i forveien om du vil spise her.

Det er så lekkert på hotellet at jeg gjerne bare sitter i cafeen og nyte den franske følelsen.

Grand Pigalle er et boutique-hotell med klassisk, fransk eleganse.

Jeg er så klar for en ny dag!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Relaterte artikler

Reklame

HTH – SAMARBEID

Jeg elsker å pusse opp kjøkken! Det er fantastisk gøy, fordi effekten av gode materialvalg og nytenking blir så stor i et så viktig rom.

Les mer