MAI’s KJØKKENDRØM

Jeg har jobbet sammen med Mai som er journalist i mange år. Nå ville hun og familien ha nytt kjøkken. Og da ble det et helt nytt rom,- nye løsninger og et nytt HTH-kjøkken  som fikk sin egen personlighet. 

 Kjøkkenskapene langs vinduene er i modellen Stockholm, mens kjøkkenøya i mørkt melamin med trestruktur heter Havana, begge er fra HTH. Mai er så glad for endelig å ha et praktisk kjøkken med rom og plass til alt!

Benkeplaten i Cæsarstone i fargen Turbin Grey er fra Sigvartsen Steinindustri.

Veggen er malt med kalkmaling fra Jotun i fargen Rustic Pink12086 – en perfekt farge sammen med fronten Stockholm – det gir kjøkkenet et hint av rosa og passer perfekt med øya  i mørk trestruktur.
Koketoppen er fra Bora. Det er helt fantastisk med vifte i midten, jeg skal aldri mere ha en stor vifte i taket, sier Mai. Dette gir kjøkkenet vårt et moderne og kult uttrykk. 

Kjøkkenet er fra HTH og det fikk det personlige preget Mai ønsket seg.

Barstoler er fra Rhomb.no

Mai stortrives i det nye kjøkkenet sitt – det er her familien vår er nå!

Armaturet er fra Tapwell. Urtepottene er fra Søstrene Grene og Mester Grønn.

Gulvet er enstavs parkett i ask fra Boen/Flisekompaniet og heter Ash Andante.

Katten Mozart er en selvsikker og sosial type som er vant til å bli tatt bilder av. Han har egen Instagram-konto på @mozartthebirman.

Deilig god benkeplass og ovnen fra Bora er helt fantastisk!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Relaterte artikler

Reklame

HTH – SAMARBEID

Jeg elsker å pusse opp kjøkken! Det er fantastisk gøy, fordi effekten av gode materialvalg og nytenking blir så stor i et så viktig rom.

Les mer