DIY LAG ET SPEIL MED PERSONLIGHET

Foto: Yvonne Wilhelmsen 

Dette speilet har fulgt meg i mange år, det er blitt så rustikt etter å ha bli plassert ute i skogen en vinter. Jeg bare satte det opp mot et tre, og ventet for å se hvordan det ble. Og det ble det vakreste speilet jeg vet om! Har du et vanlig speil liggende, er dette et supert triks for å få den røffe, rustikke stilen.

Og et speil kan veldig enkelt bli til et bord – jeg er blitt veldig glad i speilbordet mitt og det flyttes frem og tilbake ettersom hvor jeg vil ha det.
Til et speilbord trenger du:
– 4 Hjulbein (disse er fra www.clasohlson.no)
– Superlim

Lykke til!Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Relaterte artikler

Reklame

HTH – SAMARBEID

Jeg elsker å pusse opp kjøkken! Det er fantastisk gøy, fordi effekten av gode materialvalg og nytenking blir så stor i et så viktig rom.

Les mer