En suite som i en rosa sky…

Bjørg Tjoraldsdottir vil ha pusset opp badet sitt det var gammelt og upraktisk  – jeg vil rive vegger og ta soverommet i samme slengen og sånn ble det. Midt i koronna pusset vi opp dette soverommet og badet – vi laget et suitebad – som på et hotell.

Det ble rosa, lyst og lett – senga ble malt i samme farge som veggene og det er romantisk – akkurat som eieren er 💖 Fargen på veggen heter Skin Powder fra Pure&Original. Flisene er fra @marrakeshdesogn.no , armatur og dusj fra Tapwell og resten på badet fea Bademiljo.no

Fotograf Yvonne Wilhelmsen
Har vært på trykk i Vakre Hjem & Interiør

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Relaterte artikler

Reklame

HTH – SAMARBEID

Jeg elsker å pusse opp kjøkken! Det er fantastisk gøy, fordi effekten av gode materialvalg og nytenking blir så stor i et så viktig rom.

Les mer