Bordet mitt pynter jeg med gull og glam og marshmellows

Foto: @thestormstorm

Når jula kommer pynter jeg bordet med  hvit duk, det er høytidelig og det kler jula mi. Og så liker jeg gull og glam og med litt marshmellows strødd på bordet så får jeg det lekne lette uttrykket. Og j har brukt epler og strå som er hvitsprayet  og sammen med gullstjerner strødd utover bordet.  

I år har jeg valgt fargene  hvitt og rødt og gull – det oser av høytidelighet og fest og det passer for julaften.  Kubbelys i forskjellige høyder, skulpturen i hvitt er både kul og klassisk og så er  det marshmellows som er med både som pynt og  til  å spise mens vi venter på maten.
Og så  med litt gull innimellom blir bordet er høytidelig  festbord.

 

Mitt beste rips:
Pynt bordet med litt juletrepynt – strø det utover bordert  – julestjernene mine  i gull som ligger på bordet er fra juletreet.

Velg farge, som her har jeg valgt meg ut 3 farger: hvit, rødt og gull . Mitt beste tip er ikke bland for masse farger og mønster  – det blir fort litt rotere.

Sånn  får du stilen:

Bildet på veggen: Edvarda, @edvarda_ ,
Service fra  Serax, Mitthjem.as,

hvit linserviett Georg Jensen, Illums.no. hvitsprayet  eple, Viaovidia,  www.blomsteratmosfaere.no , 

Vinglass  fra Iitalla, Illums.no,

Gullskål, Millaboutique.no,

Duken er en tykk lingardin – jeg liker de tykke gode linstoffene og en gardinlengde kan fort passe pefekt! 

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Relaterte artikler

Reklame

HTH – SAMARBEID

Jeg elsker å pusse opp kjøkken! Det er fantastisk gøy, fordi effekten av gode materialvalg og nytenking blir så stor i et så viktig rom.

Les mer