Jeg kan ikke feire jul uten en julekrans, en grønn stor julekrans!

Og julekransen må være fra Rune, @runeaas i @mathildestore – han lager de vakreste kransene.  Og når det nærmer seg jul og jeg går på postkontoret for å henter kransen jeg har bestilt  – og  da gleder jeg meg sånn!

Rune er en multikunstner  – han jobber med interiør, blomster, mote og mat og han setter sitt eget, personlige preg på alt. Rune er en herlig inspirasjonskilde for meg som stylist – vi reiser på jobb sammen (når det ikke er Coronna)  og står jeg fast på en jobb  vet jeg at jeg alltid kan jeg ringe og få hjelp av Rune. Jeg er så glad i han.


Det blir ikke jul i stua mi uten en vakker krans fra Rune.

Det ligger mye arbeid bak en krans, og kombinsjonrn av grønt gjør kransen så vakker.

Og jeg har den som regel hengende til  langt utpå det nye året, den lukter deilig grønt og flyttes bare rundt omkring  – og ja det er  nesten vår i lufta før den ryker ut døra.

Mine tips til hvordan pynte med krans:

Heng kransen på inngangsdøra di, det er generøst velkommen til gjester og de som bor i huset

Heng kransen i vinduet – det blir som et smykke på mørke vinterkvelder.

Heng kransen på kjøkkenet så er det plutselig  jul  der også

 

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Relaterte artikler

Reklame

HTH – SAMARBEID

Jeg elsker å pusse opp kjøkken! Det er fantastisk gøy, fordi effekten av gode materialvalg og nytenking blir så stor i et så viktig rom.

Les mer