Når Arniesays og Live Brekke har fotoshots hjemme hos meg

  • I dag har jeg hatt besøk av Live Brekke og Arniesays – de har fotografert sommerkolleksjonen sin med masse deilige, fine sommerklær. De har vært rundt omkring i leiligheten min og tatt så masse fine bilder. Det er den kaldeste dagen så langt denne vinteren så vi fyrer med alle ovner jeg har og passer på at Live holder varmen. Og Live som er litt kald, sier hun skal komme med ved til meg – masse ved – så kan vi fyre opp i svenskeovnen min og få det ordentlig godt og varmt her. Og siden Live og jeg begge elsker interiør blir det en kveld som kommer til å ta av når vi to skal drømme oss bort sammen.

    Maiken som jobber som stylist og hun har stål kontroll på alle klærne

    Det er alltid litt kaos bak kamera.

    Maia er fotograf og har tatt med sin egen vakre estetikk i hjemmet mitt.
    Live @livebrekke og fotograf Maya i aksjon, og den genseren her bare må jeg ha. Og det er blitt masse jeg må ha i løpet av dagen så nå gleder jeg meg til det snart kommer i butikken! Se mere inspirasjon her @arniesays
Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Relaterte artikler

Reklame

HTH – SAMARBEID

Jeg elsker å pusse opp kjøkken! Det er fantastisk gøy, fordi effekten av gode materialvalg og nytenking blir så stor i et så viktig rom.

Les mer