HTH – SAMARBEID

Jeg elsker å pusse opp kjøkken! Det er fantastisk gøy, fordi effekten av gode materialvalg og nytenking blir så stor i et så viktig rom. Jeg er jo som mange av dere vet veldig glad i å lage mat, og det bidrar naturligvis også til at kjøkkenet er et så viktig rom for meg: det er hjemmets hjerte!

Derfor har jeg gledet meg veldig til å fortelle dere om mitt aller nyeste samarbeid! Innimellom alle stylingjobbene jeg har har for magasiner, tar jeg også oppdrag som interiørarkitekt. Jeg har inngått en samarbeidsavtale med HTH. Fremover kan du treffe meg på kundekvelder i HTH-butikkene, der jeg vil fortelle om trender og dele mine beste kjøkkentips.

HTH er virkelig en kjøkkenleverandør etter mitt hjerte: de har et enormt spekter av moduler i mange ulike størrelser, spennende fronter og vakre detaljer. Det er også viktig for meg at kjøkkenet er kortreist, og selvfølgelig at kvaliteten er varig og sterk. Jeg er dessuten imponert over deres fantastiske service!

For meg som interiørarkitekt er det viktig å finne den perfekte løsningen for kunden min, og å lande på en helhet som er varig og personlig. Jeg vil skape kjøkken for mine kunder som det bare finnes ett av! Et vellykket kjøkken skal være unikt, og passe til størrelsen på rommet, til huset for øvrig og til eiernes personlighet og bruk.

Her ser dere de første prosjektene mine – det kommer flere!

Foto Fred Jonny
Har vært på trykk i Interiørmagasinet
Foto Yvonne Wilhelmsen
Har vært på trykk i Vakre Hjem & Interiør
Mette Line, HTH Vika og jeg har det  morro på jobb sammen og vi har laget noen spennende kjøkken sammen det siste året.
Mette Line, HTH Vika og jeg har det  morro på jobb sammen og vi har laget noen spennende kjøkken sammen det siste året.
På besøk hos HTH Molde – for en herlig fin gjeng å få være på jobb sammen med!
HTH Molde en spennende ny butikk det var gøy og besøke
Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Relaterte artikler

Interiør & decor

Moodboard nå.

Bildet øverst til Venstre: Cocktail  glassene Apollo, @paginadesign – takk @livebrekke så kult! Puffen min, @Sixbondstreet Bygdøy mandag 8.mars – vårfølelsen kommer… Nytt nydelig service,

Les mer